Rimborso mai ottenuto

Modifiche e cancellazioni

I. T.

A: Riverside insurance agency limited

05/02/2024

Buongiorno, In merito alla polizza n 54887418 con pagamento in data 26/10/2023 su Doyouitaly.com di 373,71 € di cui è’ stato richiesto il rimborso totale a causa di problemi di salute che impedivano la guida , e di cui è’ stata inviata risonanza magnetica per comprovarne la veridicità; ad oggi 05/02/2024 non abbiamo ricevuto alcun tipo di rimborso

A: I. T.

06/02/2024

Good Morning,Thank you for your email.Please contact insurance@doyouitaly.com for further assistance. Kind RegardsSineadTrainee Customer Service Specialistt: +356 2778 2989e: assistance@riversidemalta.com.mtw: www.riversidemalta.com.mtOur business hours are Monday-Friday, 9:00 AM – 17:00 PM

I. T.

A: Riverside insurance agency limited

06/02/2024

I already did!!! No refund for me this is unacceptable

A: I. T.

02/07/2025

Good Morning, Thank you for your email. Please contact insurance@doyouitaly.com for further assistance. Kind Regards Sinead Trainee Customer Service Specialist t: +356 2778 2989 e: assistance@riversidemalta.com.mt w: www.riversidemalta.com.mt Our business hours are Monday-Friday, 9:00 AM – 17:00 PM