Abbonamento occulto

Abbonamenti

E. I.

A: Iq

02/09/2024

Spett. Iqmind In data 31 agosto ho effettuato un test per il QI, il costo del servizio ammontava a 50 centesimi e ho deciso di pagare questa piccola somma ma l indomani dopo 24 ore dal trst mi sono ritrovata addebitata la somma di 48 e 90 senza che io abbia sottoscritto alcun abbonamento in quanto non vi era ne chiarezza ne trasparenza. Svariate mail vi sono state mandate in cui chiedevo il rimborso per un servizio a cui non ho aderito. In mancanza di un riscontro entro 15 giorni dal ricevimento della presente, non esiterò ad adire le vie legali a tutela dei miei diritti.

Iq

A: E. I.

03/09/2024

Hello,Thank you for contacting our customer service.At the time of your selection, you were offered a 24-hour trial period, after which the subscription starts automatically 24 hours after the start of this period.Subscriptions are billed at €49.70 per month, unless you cancel.Automatic renewal guarantees uninterrupted access to our service, making it easy for you to maintain your progress and training.The subscription unlocks unlimited access to a wide range of IQ tests and training exercises, enabling you to work constantly on improving your IQ scores.We're confident that our service will help you achieve your intellectual goals.We are available to answer any questions or concerns you may have regarding your subscription or our services.Yours faithfully