G. P.

A: TIME MAGAZINE EUROPE

17/02/2023

Mi e' stato addebitato su carta di credito, un abbonamento annuo, pari ad euro 89,00 mai da me richiesto ho scritto loro dell'errore, pregandoli di riaccreditarmi l'importo, ma invece di farlo, nicchiano e mi inviano indirizzi email che non corrispondono a nulla. Vorrei fossero pèiu' seri.

A: G. P.

18/02/2023

Dear Subscriber: Thank you for contacting TIME.Please see the information below regarding the TIME foreign editions.TIME Europe/Atlantic - time@subscription.co.uk TIME Asia/South Pacific - time@subscribenow.com.au If we can be of further assistance, please let us know. To ensure your future concerns are handled in a timely fashion, please include all previous e-mail correspondence. Sincerely, Charlotte TIME Customer Service time-customerservice@time.com For all your subscription service needs, visit s:w1.buysub.com/servlet/CSGateway?cds_mag_code=TIMthe quick, easy and safe way to manage your magazine account and answer any questions you may have in one convenient place. Custom -- You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Time-CustomerService" group. To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to time-customerservice+unsubscribe@time.com.

G. P.

A: TIME MAGAZINE EUROPE

18/02/2023

Gentili Signori, continuate a tergiversare, senza rimborsarmi 89,00euro per un abbonamento a TIME MAGAZINE che non ho mai sottoscritto ne&#39 firmato: cosa aspettate a rimborsarmi il dovuto?