Contestazione noleggio

F. D.

A: Do You Italy

19/04/2026

Salve ho effettuato un noleggio auto sul vostro sito al ritiro dell’auto mi è stata richiesta la carta d’imbarco che non avevo ritengo che sia una pratica scorretta che questa cosa edsce fuori solo dopo il pagamento sul contratto della filirent non avendo la possibilità di saperlo prima chiedo il rimborso totale di € 80.56

Do You Italy

A: F. D.

21/04/2026

- Please type your reply above this line - Your request (6883019) has been updated. If you wish to add additional comments, please reply to this email. Help (DYI - DoYouItaly) 21 Apr 2026, 10:38 CEST Good morning, Thank you for your message. Please be advised that we have already contacted you on your personal email adress on ticket 6882402 and are in touch with the car hire company in order to resolve your claim. We will contact you back directly as soon as we have any updates. Kind regards, Yana DoYouSpain.com - Carjet.com - DoyouItaly.com Reclami 19 Apr 2026, 17:15 CEST